Steam Sons of The Forest $4,79 (201 TL)

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
1761766163919.jpeg

Sons Of The Forest, Steam'de %68 indirimle birlikte 4,79 dolar (201 TL)'ye düştü.

⭐ Şimdiye kadarki en yüksek indirim oranı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama işte o zaman oyun yeniydi hocam karşılaştırmak doğru değil. Yinede oynamayı bekleyenler için güzel indirim.
Yeni ve eski ne değişti ? oyunu yeniden mi yaptılar yada başka bir oyun mu alıyoruz. O zaman fiyatı iyiydi şimdi pahalı diye alamayanlar için şuan neredeyse o zamanki fiyatı. Ben çıktığı zaman aldım 220 TL mi ne vermiştim. Şuan ki durum ile neredeyse aynı fiyata düşmüş. Neresi yanlış bu karşılaştırmanın ?

Yeni ve eski ne değişti? Oyunu yeniden mi yaptılar ya da başka bir oyun mu alıyoruz. O zaman fiyatı iyiydi şimdi pahalı diye alamayanlar için şu an neredeyse o zamanki fiyatı. Ben çıktığı zaman aldım 220 TL mi ne vermiştim. Şu anki durum ile neredeyse aynı fiyata düşmüş.

Sakin olun hocam :).

Yeni veya eski ne değişti diyorsunuz da bir şey değişmiş ki yüzde 68 indirim gelmiş. Bu tarz hikayeli oyunlar hele de Co-op ise zaman geçtikçe böyle hocam. Yani oyunun hikayesi ile ilgili videolar izlemiş olabilir, çevresindeki arkadaşlar zaten bitirdiği için yanına ekip arkadaşı olmayabilir vs. O yüzden normal olarak ilk zamana göre daha fazla indirime giriyor.

Bu konuda bir sorun yok sadece o ilk hype'ındaki fiyat ile şuanı karşılaştırmak doğru değil. Şu an ilk zamandan çok daha ucuz olması gerekirken maalesef ki aynı fiyatta diye seviniyoruz.

Sakin olun hocam :).

Yeni veya eski ne değişti diyorsunuz da bir şey değişmiş ki yüzde 68 indirim gelmiş. Bu tarz hikayeli oyunlar hele de Co-op ise zaman geçtikçe böyle hocam. Yani oyunun hikayesi ile ilgili videolar izlemiş olabilir, çevresindeki arkadaşlar zaten bitirdiği için yanına ekip arkadaşı olmayabilir vs. O yüzden normal olarak ilk zamana göre daha fazla indirime giriyor.

Bu konuda bir sorun yok sadece o ilk hype'ındaki fiyat ile şuanı karşılaştırmak doğru değil. Şu an ilk zamandan çok daha ucuz olması gerekirken maalesef ki aynı fiyatta diye seviniyoruz.
Bunu ülkeyi bu hale getirene sormak lazım.

Sizce kış indiriminde de böyle düşer mi kış indiriminde topluca oyun almayı düşünüyorum.

Bence düşer hocam ama bir garantisi yok.

Topluca oyun almaktansa oynayacağınızı anlık alın geçin hocam, sonra alınan oyunlar kalıyor. Tecrübeyle sabit.

Bence düşer hocam ama bir garantisi yok.

Topluca oyun almaktansa oynayacağınızı anlık alın geçin hocam, sonra alınan oyunlar kalıyor. Tecrübeyle sabit.

Şu an oynamayacağım için kararsız kaldım. O zaman da indirime girse doların yükselme ihtimali var. Olmadı ayın başında alırım.

Yeni ve eski ne değişti? Oyunu yeniden mi yaptılar ya da başka bir oyun mu alıyoruz. O zaman fiyatı iyiydi şimdi pahalı diye alamayanlar için şu an neredeyse o zamanki fiyatı. Ben çıktığı zaman aldım 220 TL mi ne vermiştim. Şu anki durum ile neredeyse aynı fiyata düşmüş. Neresi yanlış bu karşılaştırmanın?

Ben 470TL verdim oynayamadım da 1050 Ti biraz zorlanıyor.🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı