Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.840 Çözümler 38 Yer Dünya 7 Eylül 2025 #11 O paraya değmez.
B Bilal Muhammet Emin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #12 polat.cbk dedi: Yaz indiriminde 5 dolara mı ne satın almıştım. O fiyata evet değer ama indirimsiz olarak alma bence 15 dolar edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim indirimleri bekleyeceğiz.
polat.cbk dedi: Yaz indiriminde 5 dolara mı ne satın almıştım. O fiyata evet değer ama indirimsiz olarak alma bence 15 dolar edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim indirimleri bekleyeceğiz.
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #13 Alınır efendi, ancak indirimi de bekleyebiliriz. Bu ayın sonlarına doğru Steam Sonbahar İndirimleri başlayacak olsa gerek.
Alınır efendi, ancak indirimi de bekleyebiliriz. Bu ayın sonlarına doğru Steam Sonbahar İndirimleri başlayacak olsa gerek.