E EfeTas Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Arkadaşımla birlikte Sons of The Forest oynuyorduk sonlara doğru geldik altın zırh ın olduğu yere geldiğimizde altın zırh ı yerinde bulamadık. Ne yapabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Arkadaşımla birlikte Sons of The Forest oynuyorduk sonlara doğru geldik altın zırh ın olduğu yere geldiğimizde altın zırh ı yerinde bulamadık. Ne yapabiliriz?
Çözüm Teyrn 3 Temmuz 2023 Doğru yerde olduğunuzdan emin misiniz hocam? Patch 2 ile zırhın yeri değiştirilmiş, aşağıdan yeni yerine bakabilirsiniz. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Eski yeri.
Doğru yerde olduğunuzdan emin misiniz hocam? Patch 2 ile zırhın yeri değiştirilmiş, aşağıdan yeni yerine bakabilirsiniz. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Eski yeri.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.717 Çözümler 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #2 Doğru yerde olduğunuzdan emin misiniz hocam? Patch 2 ile zırhın yeri değiştirilmiş, aşağıdan yeni yerine bakabilirsiniz. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Eski yeri. Son düzenleme: 3 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Doğru yerde olduğunuzdan emin misiniz hocam? Patch 2 ile zırhın yeri değiştirilmiş, aşağıdan yeni yerine bakabilirsiniz. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Eski yeri.
KS KS E EfeTas Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Teyrn dedi: Doğru yerde olduğunuzdan emin misiniz hocam? Patch 2 ile zırhın yeri değiştirilmiş, aşağıdan yeni yerine bakabilirsiniz. Sürprizbozan Eki Görüntüle 1845907 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Eski yeri. Eki Görüntüle 1845915 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim buldum zırhı. O kadar video bakmıştım hepsi eski yerindi gösteriyodu. Artı 0 Eksi
Teyrn dedi: Doğru yerde olduğunuzdan emin misiniz hocam? Patch 2 ile zırhın yeri değiştirilmiş, aşağıdan yeni yerine bakabilirsiniz. Sürprizbozan Eki Görüntüle 1845907 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Eski yeri. Eki Görüntüle 1845915 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim buldum zırhı. O kadar video bakmıştım hepsi eski yerindi gösteriyodu.