Sons of The Forest iade edilip başka oyun alınmalı mı?

QwertPasha

Decapat
Daha fazla  
Oyunu aldım fakat oynayacak birilerini bulamıyorum ve tek başıma da çok eğlenceli olmuyor, çok yoğun okuma içeren oyunları sevmiyorum. Battlefield tarzı tarihi oyunları severim, korku oyunlarını pek sevmem hikaye oyunlarını ise severim. Tavsiyeniz var mıdır? İade edince 220 TL oluyor, öneren mesaj yazan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulursunuz hocam, arayın. Ayrıca The Forest oynamadan da bu oyuna geçmeyin, indirimli fiyatı şu anda 8TL ve %75 indirim var.

Oyunu aldım fakat oynayacak birilerini bulamıyorum ve tek başıma da çok eğlenceli olmuyor, çok yoğun okuma içeren oyunları sevmiyorum. Battlefield tarzı tarihi oyunları severim, korku oyunlarını pek sevmem hikaye oyunlarını ise severim. Tavsiyeniz var mıdır? İade edince 220 TL oluyor, öneren mesaj yazan herkese teşekkür ederim.
beraber oynayabiliriz hocam bende yeni aldım oyunu

Arkadaşlarınla oynayacaksan asla iade etme oyun gerçekten aşırı gerilimli ve eğlenceli. Eğer bir kere oynadıktan sonra eğlendiyseniz bir daha oynamaya başlayabilirsiniz. Sevmezseniz iade edebilirsiniz.

Tek başıma oynasam bile mi?

Hocam oyun gerçekten bu fiyata güzel bir oyun ama zevk almıyorsanız bence kendinizi zorlamanın bir anlamı yok sevmediyesiniz iade edin. Ama bence bu fiyata gerçekten iyi oyun bir daha bu fiyata düşmez bulunmaz. Ayrıca iade ederseniz para anca 2 güne falan yatıyor o zamanda Cadılar Bayramı indirimi bitecek adam gibi alacak indirimli bulamazsınız bunu bilerek iade edin edecekseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı