S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2025 #1 Oyunu tek başıma oynarken çok sıkılıyorum. Beraber ağır ağır tadını çıkara çıkara oynayacak birilerini arıyorum.
Oyunu tek başıma oynarken çok sıkılıyorum. Beraber ağır ağır tadını çıkara çıkara oynayacak birilerini arıyorum.
nobinob Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #2 merhaba bende bu oyunu oynayacağım arkadaşa arıyordum istersen beraber oynayabiliriz.
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2025 #3 nobinob dedi: merhaba bende bu oyunu oynayacağım arkadaşa arıyordum istersen beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... symes discord kullanıcı ismim bu ulaşırsan bana girebiliriz.
nobinob dedi: merhaba bende bu oyunu oynayacağım arkadaşa arıyordum istersen beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... symes discord kullanıcı ismim bu ulaşırsan bana girebiliriz.
nobinob Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #4 SymesLORD dedi: symes discord kullanıcı ismim bu ulaşırsan bana girebiliriz. Genişletmek için tıkla... arkadaş isteği kabul etmiyor diyor ben verim = nob.nob
SymesLORD dedi: symes discord kullanıcı ismim bu ulaşırsan bana girebiliriz. Genişletmek için tıkla... arkadaş isteği kabul etmiyor diyor ben verim = nob.nob
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2025 #5 nobinob dedi: Arkadaş isteği kabul etmiyor diyor ben verim = nob. Nob Genişletmek için tıkla... İstek yolladım hocam.
nobinob dedi: Arkadaş isteği kabul etmiyor diyor ben verim = nob. Nob Genişletmek için tıkla... İstek yolladım hocam.
B Baxstaff Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #6 Merhaba hala oynuyor musunuz ?
W wnoxg Femtopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #7 Baxstaff dedi: Merhaba hala oynuyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... The forest varsa beraber oynayak istersen
Baxstaff dedi: Merhaba hala oynuyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... The forest varsa beraber oynayak istersen
nobinob Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #8 Baxstaff dedi: Merhaba hala oynuyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... evet askerden yeni döndüm oynamak istersen yaz.
Baxstaff dedi: Merhaba hala oynuyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... evet askerden yeni döndüm oynamak istersen yaz.