Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Epeydir bu oyunu bekliyordum. Çıkış yaptığından yeni haberim oldu. Şu an erken erişimde 280 lira. İlerleyen zamanlarda indirime girer mi?
Epeydir bu oyunu bekliyordum. Çıkış yaptığından yeni haberim oldu. Şu an erken erişimde 280 lira. İlerleyen zamanlarda indirime girer mi?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 8 Mart 2023 #2 Zannetmem.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 8 Mart 2023 #3 Yakın zamanda gireceğini sanmıyorum.
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 8 Mart 2023 #4 Wilson Fisk dedi: Epeydir bu oyunu bekliyordum. Çıkış yaptığından yeni haberim oldu. Şu an erken erişimde 280 lira. İlerleyen zamanlarda indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Yeni çıktı oyun hemen girmez.
Wilson Fisk dedi: Epeydir bu oyunu bekliyordum. Çıkış yaptığından yeni haberim oldu. Şu an erken erişimde 280 lira. İlerleyen zamanlarda indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Yeni çıktı oyun hemen girmez.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 8 Mart 2023 #5 Mutlaka girer ama önümüzdeki 1-2 sene içerisinde girer mi bilmiyorum. Etail gibi sitelere gelirse ancak oradan ucuza alınır.
Mutlaka girer ama önümüzdeki 1-2 sene içerisinde girer mi bilmiyorum. Etail gibi sitelere gelirse ancak oradan ucuza alınır.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.144 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 8 Mart 2023 #6 Wilson Fisk dedi: Epeydir bu oyunu bekliyordum. Çıkış yaptığından yeni haberim oldu. Şu an erken erişimde 280 lira. İlerleyen zamanlarda indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Erken erişimdeyken 280 liraya çıkış yapan oyun, kolay kolay indirime girmez. Beklenenden daha uygun fiyata çıktı zaten, Türkiye şartlarına bakarsak.
Wilson Fisk dedi: Epeydir bu oyunu bekliyordum. Çıkış yaptığından yeni haberim oldu. Şu an erken erişimde 280 lira. İlerleyen zamanlarda indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Erken erişimdeyken 280 liraya çıkış yapan oyun, kolay kolay indirime girmez. Beklenenden daha uygun fiyata çıktı zaten, Türkiye şartlarına bakarsak.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #7 Tabii erken erişimdeyken indirim geleceğini bende zannetmiyorum ama Mount and Blade: Bannerlord gibi erken erişim bitince veya normal kurdan dolayı fiyatının zamlanmasından endişeliyim.
Tabii erken erişimdeyken indirim geleceğini bende zannetmiyorum ama Mount and Blade: Bannerlord gibi erken erişim bitince veya normal kurdan dolayı fiyatının zamlanmasından endişeliyim.