Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.938 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Yaz indirimlerinde indirime girer mi? Girerse kaç TL'ye düşer?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 9 Mayıs 2023 #2 16tl olur gene. Forest herkese hitap edebilen bir oyun degil, bu tür oyun oynamadiysan zorlanirsin ve arkdasla oynanacak bir oyun. Tek basina skiyor.
16tl olur gene. Forest herkese hitap edebilen bir oyun degil, bu tür oyun oynamadiysan zorlanirsin ve arkdasla oynanacak bir oyun. Tek basina skiyor.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.938 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 Frstghost dedi: 16TL olur gene. Forest herkese hitap edebilen bir oyun degil, bu tür oyun oynamadiysan zorlanirsin ve arkdasla oynanacak bir oyun. Tek basina skiyor. Genişletmek için tıkla... 16 TL mi? İlk oyundan mı bahsediyorsunuz hocam?
Frstghost dedi: 16TL olur gene. Forest herkese hitap edebilen bir oyun degil, bu tür oyun oynamadiysan zorlanirsin ve arkdasla oynanacak bir oyun. Tek basina skiyor. Genişletmek için tıkla... 16 TL mi? İlk oyundan mı bahsediyorsunuz hocam?
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 775 Çözümler 7 9 Mayıs 2023 #4 Frstghost dedi: 16tl olur gene. Forest herkese hitap edebilen bir oyun degil, bu tür oyun oynamadiysan zorlanirsin ve arkdasla oynanacak bir oyun. Tek basina skiyor. Genişletmek için tıkla... İkinci oyundan bahsetmiş, 16 TL olmaz.
Frstghost dedi: 16tl olur gene. Forest herkese hitap edebilen bir oyun degil, bu tür oyun oynamadiysan zorlanirsin ve arkdasla oynanacak bir oyun. Tek basina skiyor. Genişletmek için tıkla... İkinci oyundan bahsetmiş, 16 TL olmaz.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 9 Mayıs 2023 #5 Godlixy dedi: 16 TL mi? İlk oyundan mı bahsediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... özür dilerim. Kafa gitmis. Hep rdr2 yüzünden, oyun halen kafamda devam ediyor.. 2. Oyun ucuz fiyattan ciktigi icin, zam yiyecegini düsünüyorum. yaz indirimlerinde 200 den asagi inecegini düsünmüyorum.
Godlixy dedi: 16 TL mi? İlk oyundan mı bahsediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... özür dilerim. Kafa gitmis. Hep rdr2 yüzünden, oyun halen kafamda devam ediyor.. 2. Oyun ucuz fiyattan ciktigi icin, zam yiyecegini düsünüyorum. yaz indirimlerinde 200 den asagi inecegini düsünmüyorum.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.938 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #6 Frstghost dedi: Özür dilerim. Kafa gitmis. Hep RDR2 yüzünden, oyun halen kafamda devam ediyor. 2. oyun ucuz fiyattan ciktigi icin, zam yiyecegini düsünüyorum. Yaz indirimlerinde 200'den asagi inecegini düsünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence zam yemez hocam yapımcı TR özel fiyatlandırmayla satışa çıkardı zaten. Ama yine de ihtimal var.
Frstghost dedi: Özür dilerim. Kafa gitmis. Hep RDR2 yüzünden, oyun halen kafamda devam ediyor. 2. oyun ucuz fiyattan ciktigi icin, zam yiyecegini düsünüyorum. Yaz indirimlerinde 200'den asagi inecegini düsünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence zam yemez hocam yapımcı TR özel fiyatlandırmayla satışa çıkardı zaten. Ama yine de ihtimal var.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 9 Mayıs 2023 #7 Godlixy dedi: Bence zam yemez hocam yapımcı TR özel fiyatlandırmayla satışa çıkardı zaten. Ama yine de ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Olabilir, olmayabilir de, ama yaz indiirminde %30 dan fazla indirim yapmazlar. O kadar yapacaklarina bile ihtimal vermiyorum.
Godlixy dedi: Bence zam yemez hocam yapımcı TR özel fiyatlandırmayla satışa çıkardı zaten. Ama yine de ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Olabilir, olmayabilir de, ama yaz indiirminde %30 dan fazla indirim yapmazlar. O kadar yapacaklarina bile ihtimal vermiyorum.