Sons of The Forest korkunç mu?

Kral tek başına olmasan da bir anda yarasalar çıkıyor jumpscare gibi olmasa da bir anda karşına yamyam çıkınca korkabilirsin ama çok korkunç değil yani.

The forest ve Sons of the forest ikilisinde hiç korkunç bir taraf göremedim ben.Bana kalırsa hayatta kalma oyunu gibi

Oyunu çok ciddiye almayıp garip mutantları dalga geçe geçe kesersen korkmayı bırak gülersin bile hikayelerini merak ettiğim korku oyunlarını böyle yapa yapa bitirmiştim.

Five Nights at Freddy's oynarken ilk geceyi oynayıp korkup kapatan birisi olarak bence korkunç değil.

Geçen FNAF 3 oynuyorum ilk gece saat 5 oldu çok gerilip çıktım(ilk gece springtrapin mekanda olmadığının farkındayım)

Five Nights at Freddy's oynarken ilk geceyi oynayıp korkup kapatan birisi olarak bence korkunç değil.

Geçen FNAF 3 oynuyorum ilk gece saat 5 oldu çok gerilip çıktım(ilk gece springtrapin mekanda olmadığının farkındayım)

Doğrudur ben gece 3 olunca kapadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…