Sons of The Forest mağara yaratıklarıyla nasıl başa çıkılabilir?

Daha fazla  
Birkaç gündür Sons of The Forest oynuyorum ve inanılmaz tilt olduğum ve zorlandığım bir konu var;mağaradaki yaratıklar. Bahsettiklerim mutant olanlar değil, normal yaratıklar. Bana göre mutantlardan çok daha zorlar. Elimde oyunun en güçlü ateşli silahlarından shotgun var fakat bazen HS atmama rağmen ölmüyorlar. Her mağaranın belirli bölümlerine 5-6 tane bu yaratıklardan koymuşlar ve kesmesi inanılmaz zor, hepsi birden üstüne çullanınca zırhını eritiyorlar resmen. Bu iğrenç yaratıkları kesmenin daha kolay bir yolu yok mu?

Birkaç gündür Sons of The Forest oynuyorum ve inanılmaz tilt olduğum ve zorlandığım bir konu var; mağaradaki yaratıklar. Bahsettiklerim mutant olanlar değil, normal yaratıklar. Bana göre mutantlardan çok daha zorlar. Elimde oyunun en güçlü ateşli silahlarından shotgun var fakat bazen HS atmama rağmen ölmüyorlar. Her mağaranın belirli bölümlerine 5-6 tane bu yaratıklardan koymuşlar ve kesmesi inanılmaz zor, hepsi birden üstüne çullanınca zırhını eritiyorlar resmen. Bu iğrenç yaratıkları kesmenin daha kolay bir yolu yok mu?

El bombası ya da itfaiye baltası kolay öldürüyor. El bombası oyundaki en güçlü şeylerden biri. Normal yaratıklar dışında pompalı kullanmanı pek önermem pek işe yaramıyor. 5-6 vuruşta itfaiye baltasıyla parmak mutantı öldürebiliyosun. Mağaralardaki o normal yaratıklar 3'e ayrılıyor. Yeşil renkli olanlar, siyah noktalı olanlar, normal beyaz olanlar. Yeşil renkli ortalama, siyah noktalılar en zor.

El bombası ya da itfaiye baltası kolay öldürüyor. El bombası oyundaki en güçlü şeylerden biri. Normal yaratıklar dışında pompalı kullanmanı pek önermem pek işe yaramıyor. 5-6 vuruşta itfaiye baltasıyla parmak mutantı öldürebiliyosun. Mağaralardaki o normal yaratıklar 3'e ayrılıyor. Yeşil renkli olanlar, siyah noktalı olanlar, normal beyaz olanlar. Yeşil renkli ortalama, siyah noktalılar en zor.
Hocam itfaye baltası inanılmaz stamina harcıyor ve bu yaratıklar inanılmaz atik yani itfaye baltasıylada öldürmek zor. Haç buldum fakst bende nedense işe yaramıyor hacı tuttuğumda sadece korkuyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı