egemennuss Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Sons of The Forest'ı birazcık oynadım ve sonra yalnız olduğum için çıktım, normalde oyunu videoya çekecektim. Ama tek sarmaz diye çekmedim. Oyunu birlikte bitirip içerik çıkartabileceğimiz birisini arıyorum. Yaş 16. discord kobayashimaru0 Son düzenleme: 21 Temmuz 2023
Merhaba. Sons of The Forest'ı birazcık oynadım ve sonra yalnız olduğum için çıktım, normalde oyunu videoya çekecektim. Ama tek sarmaz diye çekmedim. Oyunu birlikte bitirip içerik çıkartabileceğimiz birisini arıyorum. Yaş 16. discord kobayashimaru0
FallenLands Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 @egemennuss merhaba bizde satın aldık isterseniz bize katılabilirsiniz. Şuan işteyim ekleyemiyorum. Discord istek Atabilirsiniz. Discord : Kagenmer
@egemennuss merhaba bizde satın aldık isterseniz bize katılabilirsiniz. Şuan işteyim ekleyemiyorum. Discord istek Atabilirsiniz. Discord : Kagenmer