Sürprizbozan Sons of The Forest sizce nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RRaidyn

Hectopat
Oyun hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Oyunu çıktığı gün alıp, dört kişi oynadık fakat bizi hiç tatmin etmedi. Hikayesi ilgi çekiciydi ama sunum çok kötüydü. Bazıları hikayenin henüz bitmediğini bu yayınlananın sadece "intro" olduğunu söylüyor. Oyunu hikayesi dışında oynamak isterseniz de pek fazla seçenek olmuyor. Craft sistemi yok, Build sistemi güzel olsa da yapılacak şeyler az. 7 yıldır geliştirilen bir oyun için, çok yaban geldi bize. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Önceki oyunun da hikayesi ilgi çekici sunumu çöptü. Şaşırmadım, beklentiler bu yöndeydi zaten. Stüdyonun büyüklüğü belli.

Kötü. Sunumu geçtim hem hatalarla dolu hem de kötü bir optimizasyonu var. Ufak tefek hatalar olsa neyse ama en basitinden sesler bile çok kötü oyunda.

Oyunu oynayanlardan falan henüz izlemedim fakat çıkan oyun tanıtımı falan tatmin etmişti. Oyun oynayacak arkadaşım olmayınca da almadım İzlemek de keyif veriyor bence.

Beyler yeni konu açmaya üşendim madem oyunu oynadınız kaç saat sürdü söyleyin bari

Oyunun sadece sonunu izledim ve eski oyuna nazaran kötü buldum.

Kötü. Sunumu geçtim hem hatalarla dolu hem de kötü bir optimizasyonu var. Ufak tefek hatalar olsa neyse ama en basitinden sesler bile çok kötü oyunda.

Hocam oyun erken erişimde hataları bulalım ki adamlar bunları düzeltsin.

Ufak tefek sıkıntılar olsa haklısınız derdim ama hatalar doğrudan soğutacak seviyede. En basitinden seslerde bile bu kadar sorun olur mu yahu? Kaldı ki ilk oyundan çok öte gitmemişler.

O konuda haklısınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…