Altın zırhı ve maskeyi de aldım fakat son kapı açılmıyor bir türlü, bir şeyler eksik diyor.
Altın zırhı ve maskeyi de aldım fakat son kapı açılmıyor bir türlü, bir şeyler eksik diyor.
Kapının oradaki zırh güçlendiriciyi inşaat ettim ve zırhı koydum, o esnada oyunda o kadar fazla yaratık geliyor ki hazırlıklı olmanız da lazım. Sonrasında zırh elektrik ile güçleniyor ve kapıyı açabiliyorsunuz.Aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi?
Kapının oradaki zırh güçlendiriciyi inşaat ettim ve zırhı koydum, o esnada oyunda o kadar fazla yaratık geliyor ki hazırlıklı olmanız da lazım. Sonrasında zırh elektrik ile güçleniyor ve kapıyı açabiliyorsunuz.![]()
Altın zırhı nerede buldunuz hocam? Kadim zırhı bulduk. Altın maskeyi de bulduk. Ama altın zırh olmadığı için son kapıyı açamıyoruz.Altın zırhı ve maskeyi de aldım fakat son kapı açılmıyor bir türlü, bir şeyler eksik diyor.
Hatırlamıyorum, mağaradaydı sanırım. Benim son çok saçma bitti ya internette falan görmediğim bir sondu.Altın zırhı nerede buldunuz hocam? Kadim zırhı bulduk. Altın maskeyi de bulduk. Ama altın zırh olmadığı için son kapıyı açamıyoruz.
Hatırlamıyorum, mağaradaydı sanırım. Benim son çok saçma bitti ya internette falan görmediğim bir sondu.
Altın zırhı nerede buldunuz hocam? Kadim zırhı bulduk. Altın maskeyi de bulduk. Ama altın zırh olmadığı için son kapıyı açamıyoruz.
Dostum kadim zırhı altın zırha çevirmen gerek. Açamadığın kapının orada bir yapı göreceksin onu inşaa edip kadim zırhı altın zırha dönüştürmeniz gerek. Bu işlem yaklaşık 5 dk sürüyor ve bu 5 dk içinde oyundaki neredeyse tüm mutantlar etrafınıza gelecek uzaktan izlemeniz mantıklı bir seçim.Altın zırhı nerede buldunuz hocam? Kadim zırhı bulduk. Altın maskeyi de bulduk. Ama altın zırh olmadığı için son kapıyı açamıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.