Sons of The Forest Steam'de kaç TL olur?

TechExpert

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, daha önce bu konu açılmış ama dolar arttı ve Steam'de değişiklik yaptı fiyat konusunda, şimdi ortalama Sons of The Forest kaç TL olur?

350TL olur gibi diye düşünüyorum.

The Forest anlık olarak Steam üzerinde 20 dolar. Bu da 375 TL yapıyor. Steam doları uzun zaman düşük halinden sabit olarak tuttuğu için bu oyunun fiyatı TL bazında çok ucuz fakat biliyorsunuz ki Steam dolar kuru güncellendi. Yeni oyun bu güncel kura göre gelecek hatta kendileri yerel bir fiyat belirleyebilirler. Ortalama yeni nesil oyunlar 75 dolar civarında satılır. Yeni gelen Forest oyununun 50 dolardan çıkacağını umalım. Steam dolar kurunun 10 TL olarak güncellendiğini hatırlıyorum bu da oyunun fiyatını 500 TL yapar temizinden. Yapımcılar kendi fiyat belirlemek isterlerse de oyunun fiyatı 900 TL bile olur. Tüm bunlar oyunun 50 dolar olduğunu varsaydığımızda. Oyun 75 dolar ve civarına çıkarsa çok daha pahalı.

Edit: Şunu da ekleyim. 300 TL civarı olması oyunun ülkemizde satılabilmesi açısından iyi olur ama adamlar da yeni çıkardıkları oyunu neredeyse eski oyun fiyatına çok ucuza satmış olurlar. Umarım 300 TL civarı olur ama olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…