Steam kış inidirimde ve oyun satın almak istiyorum ama tek başına saracak bir oyun bilmiyorum. Aklıma şu oyunlar takıldı sizce hangisini almalıyım? 8 dolar bütçem var.
Sons of The Forest.
Far Cry® 5
Project Zomboid.
Resident Evil 7 biohazard.
Steam kış inidirimde ve oyun satın almak istiyorum ama tek başına saracak bir oyun bilmiyorum. Aklıma şu oyunlar takıldı sizce hangisini almalıyım? 8 dolar bütçem var.
Sons of The Forest.
Far Cry® 5
Project Zomboid.
Sons of The Forest güzel oyun grafikleri Max'da çok güzel oluyor ancak tek başına sararmı emin değilim ama arkadaş bulabilirseniz bayağı bir eğlenceli oluyor.
Far Cry 5 ilk başlarda sardı fakat daha sonra klasik hep aynı şeyler olmaya başlayınca bıktırdı beni. Ben RE 7 alırdım. Sons of The Forest için üstte yazıldığı gibi güzel oyundur ama arkadaşlar ile.
Yukarıdaki arkadaşlara katılmıyorum, eğer hikaye çok umrunuzda değil ise iyi mekanikler ve oynanış arıyorsanız gayet iyi oyun ama yok umrumda derseniz Far Cry 3 daha iyi bir tercih olur.
Sons of The Forest.
Far Cry® 5
Project Zomboid.
Sons of The Forest. Arkadaşın varsa Resident Evil 7 biohazard. Ben korkudan oynayamam.
Project Zomboid. Hem tek oynarım hem bir arkadaşıma aldırırım oynarım sarar ama 2D oyuna fazla para verdim diye üzülür Far Cry 5 konuşmaya gerek yok klasik Far Cry oyunları ama Ubisoft Store'de daha ucuz diye biliyorum. Ben olsam Project Zomboid. Alırdım normalde FC5 alırdımda oynadığım için almam. (FC 5 oynayacaksanız hikaye için fln oynamayın)