Sons of The Forest'a zam gelir mi?

Mubby

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500,Sapphire RX 6600,16 GB DDR4 3200MHZ RAM,A520M K V2,1 TB MLD M300 SSD
Yaz indiriminden sonra zamlanır mı? Ona göre alacaklarıma öncelik vereceğim. Sepetim de bu şekilde.

Yaz indiriminden sonra zamlanır mı? Ona göre alacaklarıma öncelik vereceğim. Sepetim de bu şekilde.

Eki Görüntüle 1844984

Ne zaman zamlanacağını bilemem fakat Steam Dolar kurunu 10'dan 20'ye çıkaracak. Ondan dolayı Steam'de oyunların fiyatını 10 doları esas alarak koyan oyunların fiyatları şu anki fiyatının 2 katı olacak.

Ne zaman zamlanacağını bilemem fakat Steam Dolar Kurunu 10'dan 20'ye çıkaracak ondan dolayı oyunların fiyatları şu anki fiyatının 2 katı olacak.

Minimum 2 aslında belki adam dolar kurunu 30'dan almak isteyecek (firma) Steam buna bir şey diyemez sonuçta.

Mümkünse alın, fiyatlar büyük ihtimalle 2 katına çıkacak. Bu arada metro oyunlarının paketi var onu almanızı öneririm, üç oyunu ayrı ayrı almayın.

Ne zaman zamlanacağını bilemem fakat Steam Dolar Kurunu 10'dan 20'ye çıkaracak ondan dolayı oyunların fiyatları şu anki fiyatının 2 katı olacak.

Tüm oyunlar değil. Çoğu AAA kalitedeki oyunlar zaten dolar kurunu kendi hesaplıyor. Mesela RDR2 fiyatı 2 katına çıkmayacak hata olmasın.

Dostum indirimden sonra sağlam bir zam gelecek ama hangi oyunlara gelir bilmiyorum.

Bende sırf Steam'de oyunlara zam gelecek iddialarından dolayı(Hangi oyunlara zam gelir gelmez bilmiyorum) Elden Ring ve Sekiro almaya karar verdim, çünkü bir daha bu oyunların yanına yaklaşmak zorlaşacak gibi duruyor. Zaten Elden Ring mevcut durumda bile çok pahalı.

Mümkünse alın, fiyatlar büyük ihtimalle 2 katına çıkacak. Bu arada metro oyunlarının paketi var onu almanızı öneririm, üç oyunu ayrı ayrı almayın.

Bulamadım link verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…