Sons of The Forest'a zam gelir mi?

Tüm oyunlar değil. Çoğu AAA kalitedeki oyunlar zaten dolar kurunu kendi hesaplıyor. Mesela RDR2 fiyatı 2 katına çıkmayacak hata olmasın.
Dostum şuan Sons of the Forest gibi oyunlar Dolar kurunu 10 dan alarak fiyatlandırma yapıyor şuan bu oyun gibi 10'dan alarak fiyatlandırma yapan tüm oyunlar Steam Dolar kuru 20'ye çıkacağı zaman 2 katı fiyatına yükselecek.

Sekiro da almak istiyorum da para yok bunları bile alamayacağım gibi duruyor

Biliyorum, yazınızda hata vardı. Düzeltmişsiniz.

Biliyorum, yazınızda hata vardı. Düzeltmişsiniz.
Burası genel olarak bilgili bir forum olduğundan dolayı bu ayrıntıyı vermeme gerek olmadığını düşünmüştüm ama bazı bilmeyen arkadaşlarımız için gerek varmış, teşekkür ederim.

Burası genel olarak bilgili bir forum olduğundan dolayı bu ayrıntıyı vermeme gerek olmadığını düşünmüştüm ama gerek varmış, teşekkür ederim.

Geçenlerde konusu bilen açıldı. Yanlış bilgi çabuk yayılıyor düzeltmek istemiştim. Yanlış anlaşılmasın. Çoğu indie oyun zamlanacak zaten.

Sekiro da almak istiyorum da para yok bunları bile alamayacağım gibi duruyor
Oyun alma işine çok iyi karar vermek gerekiyor. Şayet ben önceden çok fazla oyun almamış olsam 600 TL gibi bir bütçeyi tek oyuna asla harcamazdım. Sepetimi Metro Serisi, Batman Arkham Collection gibi göreceli olarak düşük fiyat, ancak oyun kalitesi yüksek oyunlarla doldururdum. Şahsi kanaatimce FromSoftware oyunları çok sık indirime girmediği ve herkesin gördüğü gibi Elden Ring oyunu yakın zamanda zam yediği için bu indirim dönemini bir daha indirime girme ihtimali daha düşük olan oyundan yana kullandım.

1 TL civarından 10 TL'ye çıkartan Steam 10 TL'den 20TL'ye çıkartacaktır.

Sekiro alınır mı sizce? Aklımda var ama alsam mı almasam mı karar veremedim, tam 200 liram var şu anda kartta.

Ben aldım. Oyunu bugün oynadım fakat çok fazla FPS düşmesi yaşadım. Oyun donuyor sonra devam ediyor. Sistemim kötü falan da değil. Oyunun sorunuymuş daha çözemedim. Onun dışında ilk defa Soulslike oynayacaksanız çok zor. Kendimden biliyorum. 2 saat ilk bossu kesmekle uğraştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…