Sons of The Forest'ta en başa attı

Herusthelord

Hectopat
Daha fazla  
1 arkadaşımla birlikte oyunu oynuyorduk. Bitirmeye çok yakındık save alıp çıktık, birkaç saat sonra tekrar girdiğimize arkadaşımı oyunun en başına attı sanki hiç oynamamış gibi. Ben ise normal şekilde kaldığım yerden devam ediyorum. Host benim ama ikimizde savelerimizi alıp çıktık. Yardımcı olabilir misiniz?

Onun save alıp çıkması lazım senden önce diye biliyorum sonra sizin çıkmanız lazım.

Onun save alıp çıkması lazım senden önce diye biliyorum sonra sizin çıkmanız lazım.
Hayır bunun bir önemi yok. İki si de sıra farketmeden save aldıysa kaydetmeli. Steam Cloud düzgün kaydedemeden kapatmış olabilirsiniz maalesef.

Hayır bunun bir önemi yok. İki si de sıra fark etmeden save aldıysa kaydetmeli. Steam Cloud düzgün kaydedemeden kapatmış olabilirsiniz maalesef.

Bende o tarz demek istedim.

Bende o tarz demek istedim.
Ben yazdığınızdan;
"Önce onun save alması gerek, sonra senin" gibi anladım. Zaten KS ikisinin de save aldığını belirtiyor. Yanlış anladığım yer var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…