Zakli Picopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 163 12 Mart 2025 #1 NFC kartların QR kodlar ve barkodlar gibi bir sonu var mı? Yoksa dünya sonsuza kadar var olsa bile her biri birbirinden farklı sonsuz adet eşsiz NFC kart oluşturulabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2025
NFC kartların QR kodlar ve barkodlar gibi bir sonu var mı? Yoksa dünya sonsuza kadar var olsa bile her biri birbirinden farklı sonsuz adet eşsiz NFC kart oluşturulabilir mi?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.614 Makaleler 25 Çözümler 172 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 19 Mart 2025 #2 Zakli dedi: NFC kartların QR kodlar ve barkodlar gibi bir sonu var mı? Yoksa dünya sonsuza kadar var olsa bile her biri birbirinden farklı sonsuz adet eşsiz NFC kart oluşturulabilir mi? Genişletmek için tıkla... NFC'nin mantığı tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama sanırım Mac adresleriyle olan bir şeydi. Mac adresinin de bir sonu olmaz diye düşünüyorum.
Zakli dedi: NFC kartların QR kodlar ve barkodlar gibi bir sonu var mı? Yoksa dünya sonsuza kadar var olsa bile her biri birbirinden farklı sonsuz adet eşsiz NFC kart oluşturulabilir mi? Genişletmek için tıkla... NFC'nin mantığı tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama sanırım Mac adresleriyle olan bir şeydi. Mac adresinin de bir sonu olmaz diye düşünüyorum.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.604 Makaleler 1 Çözümler 81 20 Mart 2025 #3 Memory limiti olan sey sonsuz olamaz, NFC uid sinin de limiti var.