Sonsuz karanlık Sylas alınır mı?

Griffithc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 500k Sylas'ım var ve şu anlık sadece freljord Sylas kostümüm var onu da 600 RP almıştım. Sizce yeni gelen kostümü alınır mı? Yürüyüşü pek beğenmedim. Giderse bir daha geri gelir mi? Kül katili Sylas alınmıyor ve gelir mi onu da bilmiyorum en sevdiğim kostümü oydu. Sizin düşüncelerinizi alayım.

Skin göreceli kavram aslında. Hoşunuza gidiyorsa ve satın aldığınız için sonradan pişman olmayacaksanız alınabilir. Neden olmasın?

Güzel kostüm, alınır.

Skin göreceli kavram aslında. Hoşunuza gidiyorsa ve satın aldığınız için sonradan pişman olmayacaksanız alınabilir. Neden olmasın?
Pişman olur muyum bilmiyorum işte.

@Griffithc, o hesaba ne kadar para yatırdığınız fark etmeksizin hesap size ait olmuyor, onu diyeyim sadece. Kararınızı da kendiniz verirsiniz.

Ben çok beğenmedim, ihtişamlı özün varsa kül katili veya prestij kod adı sylası bekle. Kül katili de pek iyi değil pyke ve mordenin kül kostümleri çok daha sağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…