[Sonuçlandı] Ödüllü Technopat 10fastfingers.com turnuvası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
W

WD40

Ziyaretçi
Merhabalar, 15 Eylül 2020'de yaptığım ilk turnuvaya katılımlarınız için teşekkür ederim. Bugün ikincisini yapmaya karar verdim.

Tatlı bir rekabet ortamı yaratmak için ve turnuvanın bir anlamı olması için kazanan kişiye 10 TL Steam Hediye Kartı göndereceğim.

Hile yapmamanız ümidiyle, herkese başarılar.

Türkçe Test Bağlantısı
Sosyal'e Özel Turnuva Bağlantısı

Turnuvanın 24 saat süresi var. Süre bitiminde sonuçlar ve kazananlar buraya eklenecektir.

ÖNEMLİ: Turnuva sonucunuzun sisteme işlenmesi için Facebook, Twitter ya da Google gibi hesaplarınızla giriş yapmanız ya da kayıt olmanız gerekiyor.

ÖNEMLİ 2: Giriş yapmanıza rağmen sonucunuz kaydedilmediyse Anti-Cheat korumasına takılmış olabilirsiniz. Sistem, yeni üyelerin bir anda yüksek yazmasını normal karşılamayabiliyor. Bunu kanıtlamasını isteyebiliyor. Bildirimler panelinden sorunu çözebilirsiniz.

ÖNEMLİ 3: Kazanan kişiyi doğru tespit edebilmemiz için sonuçlarınızın ekran görüntüsünü ekleyin lütfen.

ÖNEMLİ 4: @Rashmore hile yaparak birinciliğe yerleşmiştir. Sıralamaya dahil olmayacaktır. Sıralamaya ben de değil değilim. (Selim Günaydın)

Yok abi ben iyice alta indim boşverin benim nicki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…