Sonuçlarda bilgisayara zarar verecek şeyler var mı?

Teşekkürler.

Normalde 1,2 dandik antivirüs trojan tespit ediyor normal fakat bu sefer Kaspersky tespit etmiş. Bu tarz testlerde Kaspersky baz alabilirsin.

Tamamdır peki başka zaman gene kullandığımda en çok dikkat etmem gerekenler hangileri.

Hocam bu dosyayı indirirseniz bu forumdakiler de virüs kapar öyle söyleyeyim

dosyayı indirmiştim zaten çalıştırmazsam sıkıntı olmaz değil mi?
Windows Defender çalışmasını engelleyebilir ama illa çalıştırıcam dersen eve aldığın katili yatağa atmış olursun

Tamamdır cevaplarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.

Normalde 1,2 dandik antivirüs trojan tespit ediyor normal fakat bu sefer Kaspersky tespit etmiş. Bu tarz testlerde Kaspersky baz alabilirsin.

Kaspersky dediğin program MP3 çevirici ile müzik indiriyorum diye virüs algılamıştı direk sildim virüs programını sonra

Senin bu indirdiğin dosya nedir crack oyun gibi gözükmüyorda bir oyun için hile dosyası gibi sanki?

Şimdi baktım dosya orijinalmiş. Normalde bu hile daha düşük tespit oranına sahipti ama orijinal sitesiyle karşılaştırdım. Normalde Kaspersky ve Bitdefender karışmıyordu ama veritabanlarına eklemişler. Dosyanın dijital imzası da var ve hash değerleri aynı. Dosya güvenilir sıkıntı yok. @Elwsund

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…