Sonuna Üzüldüğünüz Oyun

Ben hepsini yaşatmıştım GTA 5'de her karekterin kendi düşmanları var mesela Michealın çinli diyelim ona Trevor olarak gidiyorsun felan herkes başkasınınkini yapıyordu
Devin Weston'ın Franklin'in evine gidip soru sorduğu görevde istediğin karakteri öldürebiliyorsun. Ben de ilk olarak düşmanları öldürmeyi seçmiştim. Sonradan da Trevor ve Michael'ı öldürmüştüm. Hepsinin sonu da duygusaldı bence. Birinde 20 yıllık dostun ölmeni sağlıyor, birinde ise karını, çocuklarını emanet ettiğin, kendi canını emanet ettiğin kişi seni öldürmeye çalışıyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Outlast da askerler beni öldürmüştü. O anı hiç unutmadım.
O bana pek üzücü gelmedi sadece şaşırmıştım ve 'bu kadar yolu ölmeye mi geldim ?' demiştim. Ama dediğiniz gibi, hiç unutulmaz

Dying Light Jade'in ölümü...

Beyond Two Souls'da Cole Freeman'ın hiç beklemediğim anda ölmesi ve oyun sonundaki 4 seçimden en mantıklısı olan ama bir o kadar da üzüldüğüm; Ryan'ı seçip Jay'in yalnız kalması.. Jay'e kanım ısınmıştı ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…