Sonuna Üzüldüğünüz Oyun

Spoiler içerir.

Şimdi hatırladım. Belki bir son değil ama, Wolfenstein: New Order'da ki Ferrus ve Mavi gözlü birinin ölmesini seçiyorduk.
Orası beni ağlatmıştı.

Emily is Away. Sonunda çok duygulandırmıştı. Şuan Steam'de bedava deneyebilirsiniz. 30 dk gibi bir zamanda bitiyor ve dosya boyutu olarak çok az.

Hayret! Kimse The Witcher 3 yazmamış... Oyunu ilk defasında bitirdiğimde en kötü son ile bitirmiştim ve cidden sonuna ağladığım ilk oyundu. Ondan sonra diğer sonları görmek için 2 kere daha oynadım ve iyi sonları da buldum. Ama her türlü üzülmüştüm.

Red Dead Redamtion. John Marston muydu neydi ailesi için kendini feda etmişti. Sonra ise karısı ve çocuğunun cesedini bulması... Bir de MGS 3 Boss'un ölümü değil de Snake'in onun mezarını ziyaret etmesi çok üzmüştü.MGS 4'te LiquidOcelot'a da çok üzülmüştüm

Mafia 2 oyununda sonuncu bölümde üzülmüştüm.

Half Life 2 Episode 2. Çünkü 3. oyunu hiçbir zaman çıkmadı... Şaka bir yana MW 2 ve 3'ün sonu ve Clementine ile Lee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…