Sonuna Üzüldüğünüz Oyun

Mafia: The City of Lost Heaven, bilenler bilir bu oyunu, bambaşkadır. Soğuk kış günlerinde kendimi eve kapatıp az oynamamıştım eskiden

İyi denk geldi, az önce Hellblade: Senua's Sacrifice bitirdim. O efsane son savaştan sonra galibiyet hissini doyasıya tadamamak çok üzdü beni. Kılıcımızı Hela'nın kafasına bir kere vuramamak

Outlast'ın sonuna çok üzülmüştüm.

Normalde Outlast'ta oynadığımız karakterin bir şekilde akıl hastanesinden çıkacağını umuyordum. Ama karakterimiz öldürülmüştü, ona çok üzülmüştüm.

A Way Out finalini etkileyici bulmustum. Müzik ile bunu güçlendirmişlerdi. Bir benzeri Metro Last Light hikayesinde yer alıyordu. Ama Way Out kadar etkileyici değildi.
Umarım EA bu bağımsız oyun stüdyosuna destek olmaya devam eder.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuya gelen mesajları okumaya korktum. Şimdi denemediğim yapımlardan durduk yere spoiler almayalım.

Spoiler var.

Life is Strange 5. sezon Chloe mi kurtaralım Arcadia Bay mi ? Chloe kurtarmıştım ve Arcadia bay için çok üzülmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…