Sonunda fiber altyapı

Hocam Turkcell artık WiFi6 destekli, doğrundan ONT entegreli modemler veriyor. Henüz piyasada böyle bir modem olduğunu sanmıyorum. O yüzden istediğiniz modemi alamıyorsunuz. ONT ve fiber modem ayrı olsa alın derdim.

Hocam fiberde, dışarıdan modem temin etme işi yok. Satis yapanlarinda çoğunda Access Point özelliği olmadigi icin uygun fiyata satiyorlar.
Yalnız hocam ekleme yapayim, fiber destekli ile fiber modem farkli şeyler.

Hocam Turkcell artık WI-FI6 destekli, doğrundan ont entegreli modemler veriyor. Henüz piyasada böyle bir modem olduğunu sanmıyorum. O yüzden istediğiniz modemi alamıyorsunuz. Ont ve fiber modem ayrı olsa alın derdim.

Sağ olun hocam.
Yani o modem alınacak.
Bakalım. Şu an zaten 100-50 Mbps arası bir internet alıyorum.
Ama Superonline'dan beklentim istikrar.
Yeni gelecek modem ve altyapı ile umarım evde 15 kişi de olsak sıkıntı çekmeyiz.
Ben bir bakayım şu fiber modem kaç TL.

Hayırlı olsun. Ben de superonline 1000Mbit pakete geçeli 2 gün oldu, çok memnunum. Ama bölgemde Turknet Gigabit altyapı olsaydı, fiyattan dolayı Turknet tercih ederdim. Superonline hız testlerim bu şekilde ve hiçbir platformda sınırlama kısıtlama yok.

Buna "hahaha" attım çünkü 1 Gbps pakete 20 Mbps Upload tanımlamak gibi bir manyaklıkta bulunuyorlar.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Fiber geldikten sonra gigabit hız'a ne zaman geçerim diye aklınızda sorular dolaşıyor çünkü bir süre sonra o hızda yeterli olmayabiliyor.

Sansüronline.

Emin ol fiberi aldığına pişman olacaksın bu nasıl fiber diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…