ryzadeus
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Ziraat Müh.
Yaklaşık 10 yıldır aynı evdeyim ve evimize kadar vdsl kablo gelmekteydi. 3 yıldır fiber bağlanması için hem yöneticimiz hem de biz uğraşıyorduk. Ve zaman geldi çattı. 4 Aydır Türknet kullanıcısıyım bundan önce bir çok internetle alakalı sorun yaşadım. Bunlar üzerine konular açtım.
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Bu konularda emeği geçen yardımcı olmaya çalışan olan herkese teşekkürler. Artık fiber sahibiyim. Evime kadar fiber bağlandı ve artık hız değerlerim bunlar.
Umarım internetle alakalı problem çeken herkesin sorunu bir gün çözülür en az bu hızlara kadar çıkarlar diye umut ediyorum.
Bu yolda bana yardımcı olan özellikle @TurkNet Destek Ayşegül hanıma çok teşekkürlerimi iletiyorum. Sorularınızı yazabilirsiniz.
İnternet sürekli kesiliyor, taahhüt iptali olur mu?
Seneler önce ailem Türk Telekom'dan 20-30 lira zam geldiği için Vodafone'ye geçti yaklaşık 2-3 yıldır Vodafone kullanıyoruz. 1.5 yıldır sürekli kesilmeler oluyor genel olarak 5-6 dakikalığında oluyor. Fakat bu her gün oluyor ve günde 3-4 defa oluyor. Müşteri temsilcisini aradığımızda bize modemi...
Fiber bağlanması için TurkNet'i aramam gerektiği söylendi
TurkNet kullancısıyım. Apartmanımıza altyapı çalışması bitti hatlar döşeniyor. Bizim evimize kadar hat döşendikten sonra TurkNet'in eve uğrayacağını söylediler. TurkNet'e bu konu hakkında nasıl başvurabilirim? Şu an bakır kablo kullanmaktayız 65 hız alıyoruz özgür yalın 100 paket diyor uygulamada.
Türk Telekom fiber kablosu binaya kadar geliyor ama kutu bağlanmadı
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi fiberin kablosunun ucu öylece duruyor aylardır aramamıza rağmen hiçbir şekilde kutuya bağlamadılar. Ne yapmamız gerekiyor. Not: 15 Katlı iki bloklu binada oturuyorum zemin katta bulunuyorum. Yöneticimiz onay verdi ve kendisi bu işlerle uğraşmakta zaten...
Umarım internetle alakalı problem çeken herkesin sorunu bir gün çözülür en az bu hızlara kadar çıkarlar diye umut ediyorum.
Bu yolda bana yardımcı olan özellikle @TurkNet Destek Ayşegül hanıma çok teşekkürlerimi iletiyorum. Sorularınızı yazabilirsiniz.
Son düzenleme: