A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #21 alasakarama dedi: Hayırlı olsun hocam. Epey bir düşünme süreciniz oldu hatırladığım kadarıyla hangisini alayım diye. Umarım hoşunuza gider. Genişletmek için tıkla... Gideceğine eminim hocam teşekkür ederim. 591529 dedi: Hayırlı olsun, bitirdiğin her oyunu platinlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Patton989 dedi: Hayırlı olsun. Bir şey soracağım zor değil mi oynamak. Genişletmek için tıkla... Ben PS3'ten beri konsolcuyum bence daha rahat guzel. Arkadaslar ps5 şuan geldi işin komigi normal almama rağmen ilk model yerine 2018 model slim konsol yollamislar çok mutlu oldum Son düzenleme: 6 Eylül 2024
alasakarama dedi: Hayırlı olsun hocam. Epey bir düşünme süreciniz oldu hatırladığım kadarıyla hangisini alayım diye. Umarım hoşunuza gider. Genişletmek için tıkla... Gideceğine eminim hocam teşekkür ederim. 591529 dedi: Hayırlı olsun, bitirdiğin her oyunu platinlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Patton989 dedi: Hayırlı olsun. Bir şey soracağım zor değil mi oynamak. Genişletmek için tıkla... Ben PS3'ten beri konsolcuyum bence daha rahat guzel. Arkadaslar ps5 şuan geldi işin komigi normal almama rağmen ilk model yerine 2018 model slim konsol yollamislar çok mutlu oldum