Sonunda sevdiğim RX 580'imi sattım

Makaleler
2
Maddi sıkıntılarımdan ötürü gözüm gibi baktığım biricik kartımı bugün itibarıyla 5.000 TL'ye sattım. Şansıma alan kişi çok iyi bir insandı. Ne madenci ne de al sat yapan birisi. Kendisi için aldı kartı. Emin ellerde şu an. O kadar mutluyum ki sizlerle de paylaşmak istedim.

Şu an fanı çalışmayan bir HD 5500 Series ile yoluma bir müddet daha devam edeceğim. Anakart, işlemci, M2 ve bellekleri de set halinde satacağım. En son da boş kasamı satacağım.
Köpekler gibi çalışıp aldığım hayallerimin kasası elimden kayıp gidiyor. Umarım ileride daha iyilerini alabilecek güce sahip olurum. Hepimiz sahip oluruz.

Şu an fanı çalışmayan bir HD 5500 Series ile yoluma bir müddet daha devam edeceğim. Anakart, işlemci, M2 ve bellekleri de set halinde satacağım. En son da boş kasamı satacağım.
Köpekler gibi çalışıp aldığım hayallerimin kasası elimden kayıp gidiyor. Umarım ileride daha iyilerini alabilecek güce sahip olurum. Hepimiz sahip oluruz.
Bir yandan güzel, bir yandan senin için kötü reis. Sattığın fiyat gayet iyi, hayırlısı olsun.

Maddi sıkıntılarımdan ötürü gözüm gibi baktığım biricik kartımı bugün itibarıyla 5.000 TL'ye sattım. Şansıma alan kişi çok iyi bir insandı. Ne madenci ne de al sat yapan birisi. Kendisi için aldı kartı. Emin ellerde şu an. O kadar mutluyum ki sizlerle de paylaşmak istedim.
O7

Dostlar son durumu paylaşayım dedim. İdare ettiğim 5500 Series'in fan soketi bozulmuş, fanı dönmediğinden kendi kendini bitirmiş. Ağır da bir işlem yapmamıştım video izlerken gitti kart. İnternetten 150 liraya HD6570 buldum gidip aldım bugün. 50 Dereceyi geçmiyor, maksat iki internette gezelim, iki el basit oyun atalım.

HD6570'ten önce HD7770 bulmuştum. Satıcısı dönmedi, tok satıcı herhalde. Keşke o olsaydı iyi olurdu. Hâlâ canavar gibi kartlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı