Sony A37 alınır mı?

Nesnacefe

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben normalde ya Canon ya da Nikon almayı düşünüyordum ama 2700 TL'ye Sony A37 buldum. Canon 1100D Nikon D3000 gibi makinelerin yerine Sony daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, ben normalde ya Canon'ya da Nikon almayı düşünüyordum ama 2700 TL'ye Sony A37 buldum. Canon 1100D Nikon D3000 gibi makinelerin yerine Sony daha mı iyi olur?

D3000'i boş verin o zaten aşırı old bir makine 1100D ye göre daha iyi bir makine A37 amatör seviyede olup pek bir şey yapmayacaksanız alınabilir bir cihaz.

D3000'i boş verin o zaten aşırı old bir makine 1100D ye göre daha iyi bir makine A37 amatör seviyede olup pek bir şey yapmayacaksanız alınabilir bir cihaz.

Nikon D3100 mü Sony A37 mi sizce ikisi de 2700 TL, karşılaştırma sitelerinde Sony A37 Canon 550D, 1200D gibi makinelerden iyi olarak gözüküyor.

Samsung NX1000 tavsiye ederim.

Onu alacaktım ama vazgeçtim biraz daha para biriktirip giriş seviyesi dlsr almaya karar verdim.

A37, D3100'den daha iyi bir cihaz A37'nin düşük ışık performansı günümüz için yeterli bir seviyede değil çekim yaparken sıklıkla düşük ISO oranlarını seçmek zorunda kalacaksınız D3100 de ise bu iş biraz daha iyi ama ben hala A37'den yanayım.

Sony'nin daha iyi olduğunu biliyorum ama Sony artık dlsr üretmiyor diye biliyorum ve normal olarak Nikon daha iyi ve kaliteli hissettiriyor.

Sony'nin daha iyi olduğunu biliyorum ama Sony artık dlsr üretmiyor diye biliyorum ve normal olarak Nikon daha iyi ve kaliteli hissettiriyor.

Nikon'un daha iyi kaliteli hissetirdiği falan yok bence. Adamlar daha kendi sensörlerini üretemiyor sensörleride sanırım Sony'den alıyorlar diye biliyorum, benim tercihim A37'den yana olur veya biraz daha üst bir serisi ya da olmadı benzeri model aynasız. Yukarıdaki arkadaşımızın NX1000 önerisi gibi ya da Sony NEX 5 ya da 6. güncelliğe o kadar takmayın ben bile 2009'dan kalma FF 5D Mark 2 kullanıyorum, tercih sizin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…