Sony A6400 vs Sony ZV-E10

tugkankan

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 Super
Ryzen 5 5500
B450M S2H
16 GB RAM
30 bin TL civarında bütçem var. Video ağırlıklı olarak bazı çekim işlerinde kullanmak üzere bir kamera almayı düşünüyorum ancak Sony ZV-E10 ve Sony A6400 arasında kaldım.

Aralarında çok az farklılıklar var. Stabilizasyon konusunda ZV-E10 Sony'in Catalyst browse yazılımı ile çok iyi sonuç veriyor o yüzden ona bir tık daha yakınım. Ama beni düşündüren şey ZV-E10'in çok oyuncak gibi hissettirmesi. Bu 2 kameradan birini kullanan, fikir verebilecek biri var mı?

30 bin TL civarında bütçem var. Video ağırlıklı olarak bazı çekim işlerinde kullanmak üzere bir kamera almayı düşünüyorum ancak Sony ZV-E10 ve Sony A6400 arasında kaldım.

Aralarında çok az farklılıklar var. Stabilizasyon konusunda ZV-E10 Sony'in Catalyst browse yazılımı ile çok iyi sonuç veriyor o yüzden ona bir tık daha yakınım. Ama beni düşündüren şey ZV-E10'in çok oyuncak gibi hissettirmesi. Bu 2 kameradan birini kullanan, fikir verebilecek biri var mı?
Bir zamanlar ben de A6000 ile ZV-E10 arasinda kalmistim. Daha alamadim ama. ZV-E10 4K cekim yapabiliyor, A6400'u bilmiyorum. ZV-E10'un tek kotu yani kompakt olmasi. Bence ZV-E10 almalisin.

Bu arada profil fotografini gercek sandim sonra R'ledim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı