Sony Concord'un yapımcısını kalıcı olarak kapattı

@490836, en azından F2P yapmaları gerekirdi. Bu oyunu bekleyenler de vardı, onları tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattılar.

Son yılların en sansasyonel ve ses getirecek oyun başarısızlıkları diye bir liste olmuş olsa garanti %100 ilk 3'e yazarım ben bu rezaleti ama bir yandan da çok iyi oldu Sony bir daha dünya üzerinde inanılan bütün dinlere göre tövbe etmiştir herhalde bu kadar keskin bir zarardan sonra çünkü hiç kimse beklemiyordu fena çuvallayıp sarsıldı firma hikayeli oyunlara önem verilecektir artık şu oyunun bütçesiyle neler neler yapılırdı neyse ki oyuncu topluluğu bir daha böyle bir şeye şahitlik etmeyecektir bu tokat gerçekten çok ağır olmuştur.

@Murathan19.03, oyunu kapattıracak kadar zarar ettiler. Ders çıkarmışlardır diye düşünüyorum.

@Murathan19.03, oyunu kapattıracak kadar zarar ettiler. Ders çıkarmışlardır diye düşünüyorum.

Söz konusu olan Sony ve swj & LGBT aşkı olunca insan bütün yaşananlara rağmen pek %100 kesin net yapmazlar artık diyemiyor maalesef umarım bir daha en az 10 sene Concord'a benzeyen hiçbir oyun görmeyiz diye ümit etmek istiyorum öyle değil titanik gibi battı oyun adeta gördüğüm en dramatik oyun batış hikayesi olabilir bu çünkü.

Sony Concord'un başarısızlığından ders almaya başlamış. Zahmet olmuş 300 milyon doları havaya atarken neredelerdi acaba?

Hayatımda hiç bu kadar bir oyunun bu kadar kötü battığını görmemiştim. Özellikle bunu Sony'in yapacağını hiç beklemezdim.

Oyun oynayan liseli gençler bile denemeden bu Concord'un başarısız olacağını bilirdi. Konu oyunun kötü olması değil, çok büyük kitlesi olan Free to play rakipleri varken sen hangi zeka ile bu oyunu parayla satmaya kalkıyorsun hiç utanmıyorlar da hadi satmaya kalktın da 2 haftada oyunu nasıl toparlama girişimine bile girmeden kapattın? Gerçekten Sony son zamanda inanılmaz saçma sapan işler yapıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…