Sony CP-V5 Powerbank Tiz Ses Sorunu

xxxtentac!on

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar perşembe günü Hepsiburada'dan Sony CP- V5 5000 Mah. Powerbank aldım. Sabahtan beri kullanıyorum bir sıkıntı yoktu ama az önce şarja taktığımda tiz bir ses geldiğini fark ettim. Ara sıra tiz bir ses geliyor ara sıra hışırtı sesi geliyor ama sadece kulağa yaklaştırınca ses duyuluyor. Sizce geri göndermeli miyim? Gönderirsem kabul edilir mi? Değişim yapılır mı? Yoksa ses normal mi?

Powerbank şarj olurken, benim powerbank'ten de geliyor rahatsız etmeyecek bir düzeyde.
Hocam zaten kulağa yaklaştırınca duyuluyor yoksa duyulmuyor. İade etmeyi düşünüyorum az önce hepsiburadayı aradım iade talebi oluşturdular. Gönderip aynısından alacağım bakalım yapacak mı yenisinde? Ama asıl merak ettiğim şu bu ses normal mi değil mi?

Benim powerbank'te, kapasiteyi belirtmek için 4 adet LED var. Örneğin; yarısı dolu ve dolmaya devam ediyorsa, 2 LED sabit yanıyor ve üçüncü LED bir saniye süreyle yanıp sönüyor. Bu yanıp sönme işleminde ben bu tiz sesi duyuyorum. Tam olarak dolduğunda ve bütün LED'ler sabit olarak yandığında bu ses kesiliyor. Veya powerbank'e bağlı bir cihaz varsa ve şarj oluyorsa sesi duymuyorum. Sadece powerbank şarj olurken, LED'lerin yanıp sönme durumlarında duyuyorum. Bana normal geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı