Sony destek hattına nasıl ulaşılır?

SHELBY_28

Picopat
Daha fazla  
Gmail'den PlayStation Gmail'lerine e-posta attım fakat hepsi geçerliliğini kaybetmiş. Başka bilen var mı veya yeni bir Gmail'leri filan mı var?

Gmail'den PlayStation Gmail'lerine e-posta attım fakat hepsi geçerliliğini kaybetmiş. Başka bilen var mı veya yeni bir Gmail'leri filan mı var?
Hocam ben ulaşmak için günlerimi harcadım. Kendi sitesinde yazan e postaya attıktan 12 gün sonra cevap verdiler bana yani beklemeniz lazım. Rezalet bir müşteri hizmetine sahipler. Allah sabır versin.

Türkiye'den çekildileri için kendilerine ulaşacağınızı sanmıyorum, Türkiye distribütörüne ulaşmayı deneyin.

Son düzenleme:
Hocam ben ulaşmak için günlerimi harcadım. Kendi sitesinde yazan e postaya attıktan 12 gün sonra cevap verdiler bana yani beklemeniz lazım. Rezalet bir müşteri hizmetine sahipler. Allah sabır versin.

Hocam benim bir hesap gitmişti onu kurtardım 2 ay önce diğer hesabın telefon sıfırlanınca gitti Gmail şifre karışıktı bir de çok saçma sistemler var.

Türkiye'den çekildileri için kendilerime ulaşacağınızı sanmıyorum, Türkiye distribütörüne ulaşmayı deneyin.

Sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…