Sony DualSense analog drift problemi kaçınılmaz mıdır?

Wnairz

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba. İkinci el olarak PlayStation 5 aldım. DualSense kolu ile birlikte. İnternette ikinci el DualSense ilanlarına baktığımda hepsinde bir arıza var. Drift problemi illaki her DualSense'in kaçınılmaz sonu mudur? Bunu önlemek için ne yapmalıyım?

Potansiyometre kullandiklari icin evet drift kacinilmaz. Ne zaman yapacagi ne kadar kullandigina bagli olarak degisir. Cozum olarak Hall effect veya tmr setler satiliyor. DualSense uyumlu bir set alip herhangi bir telefoncuda degisim yaptirirsin.

Potansiyometre kullandiklari icin evet drift kacinilmaz. Ne zaman yapacagi ne kadar kullandigina bagli olarak degisir. Cozum olarak Hall effect veya tmr setler satiliyor. DualSense uyumlu bir set alip herhangi bir telefoncuda degisim yaptirirsin.

Hocam 4 senedir kullanıyorum yaklaşık 4 kol kırdım ve hiçbirinde drift problemine rastlamadım.

Hocam 4 senedir kullanıyorum yaklaşık 4 kol kırdım ve hiçbirinde drift problemine rastlamadım.

Kirdim 😃 yani fiziksel bir şey bu, potansiyometrenin calisma teknigi yuzunden drift dogal bir sonuç oluyor. Zamani tabii degisir. Bende eskiden logi F710u uzun sure sorun yasamadan kullanmistim. Sonra kayboldu gitti. Kaybolmasaydi bir noktada drift gorecektim. Sende kirmasaydin ayni seyle karsilasacaktin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı