Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.507 Çözümler 9 23 Mayıs 2024 #11 Oğuzhan18 dedi: Hangi oyunlar için program kullanıyorsunuz ben hiç kullanmadım da. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı emulatör ve gamepass oyunları için dswindows kullanıyorum.
Oğuzhan18 dedi: Hangi oyunlar için program kullanıyorsunuz ben hiç kullanmadım da. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı emulatör ve gamepass oyunları için dswindows kullanıyorum.
Tipircikk Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 23 Mayıs 2024 #12 Alis124 dedi: Hocam bazı emulatör ve gamepass oyunları için dswindows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Flight Simulator'de işe yarıyor mu güzel mi?
Alis124 dedi: Hocam bazı emulatör ve gamepass oyunları için dswindows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Flight Simulator'de işe yarıyor mu güzel mi?
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.507 Çözümler 9 23 Mayıs 2024 #13 Tipircikk dedi: Microsoft Flight Simulator'de işe yarıyor mu güzel mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama %90 onda da uygulama kullanmanız gerekecek.
Tipircikk dedi: Microsoft Flight Simulator'de işe yarıyor mu güzel mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama %90 onda da uygulama kullanmanız gerekecek.
Tipircikk Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 27 Mayıs 2024 #14 Alis124 dedi: Denemedim ama %90 onda da uygulama kullanmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var Battlefield gibi oyunlarda denediniz mi güzel mi?
Alis124 dedi: Denemedim ama %90 onda da uygulama kullanmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var Battlefield gibi oyunlarda denediniz mi güzel mi?
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.507 Çözümler 9 28 Mayıs 2024 #15 Tipircikk dedi: Hocam bir sorum daha var Battlefield gibi oyunlarda denediniz mi güzel mi? Genişletmek için tıkla... FPS oyunu olarak Cyberpunk oynadım gerçekçi tetik vardı. Ben memnunum karar senin.
Tipircikk dedi: Hocam bir sorum daha var Battlefield gibi oyunlarda denediniz mi güzel mi? Genişletmek için tıkla... FPS oyunu olarak Cyberpunk oynadım gerçekçi tetik vardı. Ben memnunum karar senin.
ImıLImıl Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 5600X Anakart: Gigabyte B450M S2H V2 GPU: Sapphire RX 6600 XT Nitro+ RAM: 2x 16 GB HyperX Fury 3200 MHz PSU: MSI MAG A500DN 500W 80+ SSD: Samsung 870 EVO 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2024 #16 Fian Şampiyonu dedi: Pc için uyumluluk olarak XBOX kolları daha iyi ama ben de yakında pc için PS5 kolu alacağım. Adaptive trigger ve haptic feedback cezbediyor açıkcası. Genişletmek için tıkla... Adaptive trigger, PC kullanımında da aynı şekilde çalışıyor mu hocam? Var mı bilgin? *Ufak bir araştırma sonrası öğrendim ki galiba seçili oyunlarda kablolu kullanımda çalışıyor imiş. Son düzenleme: 28 Mayıs 2024
Fian Şampiyonu dedi: Pc için uyumluluk olarak XBOX kolları daha iyi ama ben de yakında pc için PS5 kolu alacağım. Adaptive trigger ve haptic feedback cezbediyor açıkcası. Genişletmek için tıkla... Adaptive trigger, PC kullanımında da aynı şekilde çalışıyor mu hocam? Var mı bilgin? *Ufak bir araştırma sonrası öğrendim ki galiba seçili oyunlarda kablolu kullanımda çalışıyor imiş.
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.211 Çözümler 3 28 Mayıs 2024 #17 ImıLImıl dedi: Adaptive trigger, PC kullanımında da aynı şekilde çalışıyor mu hocam? Var mı bilgin? *Ufak bir araştırma sonrası öğrendim ki galiba seçili oyunlarda kablolu kullanımda çalışıyor imiş. Genişletmek için tıkla... Spider-Man oyununda denedim ben o özellikler çok güzel hissiyat veriyor.
ImıLImıl dedi: Adaptive trigger, PC kullanımında da aynı şekilde çalışıyor mu hocam? Var mı bilgin? *Ufak bir araştırma sonrası öğrendim ki galiba seçili oyunlarda kablolu kullanımda çalışıyor imiş. Genişletmek için tıkla... Spider-Man oyununda denedim ben o özellikler çok güzel hissiyat veriyor.
Tipircikk Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 28 Mayıs 2024 #18 Alis124 dedi: FPS oyunu olarak Cyberpunk oynadım gerçekçi tetik vardı. Ben memnunum karar senin. Genişletmek için tıkla... Ya hocam ben bağlantıyı sağlayamam diye falan korkuyorum Battlefield MSFS Forza gibi oyunlarda kullancam War thunder ets gibi oyunlarada bakarım O yüzden xbox ile çok arasında gidip geliyorum
Alis124 dedi: FPS oyunu olarak Cyberpunk oynadım gerçekçi tetik vardı. Ben memnunum karar senin. Genişletmek için tıkla... Ya hocam ben bağlantıyı sağlayamam diye falan korkuyorum Battlefield MSFS Forza gibi oyunlarda kullancam War thunder ets gibi oyunlarada bakarım O yüzden xbox ile çok arasında gidip geliyorum
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.507 Çözümler 9 30 Mayıs 2024 #19 Tipircikk dedi: Ya hocam ben bağlantıyı sağlayamam diye falan korkuyorum Battlefield MSFS Forza gibi oyunlarda kullanacağım War Thunder ETS gibi oyunlarada bakarım. O yüzden Xbox ile çok arasında gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam zaten direk destek veriyor. Xbox oyunlarının da çoğu destekliyor. Sadece bazı oyunlar için ayrı program gerekiyor. Program ise mükkemel çalışıyor herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Tipircikk dedi: Ya hocam ben bağlantıyı sağlayamam diye falan korkuyorum Battlefield MSFS Forza gibi oyunlarda kullanacağım War Thunder ETS gibi oyunlarada bakarım. O yüzden Xbox ile çok arasında gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam zaten direk destek veriyor. Xbox oyunlarının da çoğu destekliyor. Sadece bazı oyunlar için ayrı program gerekiyor. Program ise mükkemel çalışıyor herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Cideymen Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3O5O Laptop GPU 6 GB İNTEL CORE İ5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 21 Eylül 2024 #20 Alınır bende kullanıyorum sorun yaşamadım.