Sony DualShock 4 V2 alınır mı?

Yan sanayi, ondan ucuz.

Fiyatı ucuz orijinal olmayabilir. Bilgisayar için alacaksan Logitech'ya da Xbox'ın kollarını daha çok tavsiye ederim uyum açısından.

Orijinaliği tartışılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan sanayi, ondan ucuz.
Sadece FC 24 için kullanılacak hocam çok aşırı para harcamak istemiyorum. Alınır mı dersiniz?

Fiyatı ucuz orijinal olmayabilir. Bilgisayar için alacaksan Logitech'ya da Xbox'ın kollarını daha çok tavsiye ederim uyum açısından.
Hocam sadece FC 24 için kullanacağım. Aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum max bütçe 700.

Hocam sadece FC 24 için kullanacağım. Aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum maksimum bütçe 700.

Alınabilir o zaman hocam çünkü futbol oyunlarında tuş hassasiyetleri o kadar önemli değil ama gecikme vb. sorunlar çıkabilir.

Alınabilir o zaman hocam çünkü futbol oyunlarında tuş hassasiyetleri o kadar önemli değil ama gecikme vb. sorunlar çıkabilir.
Arkadaşım kullanıyor ondan gördüm bi sorunu yok dedi. Yine de fiyatından dolayı pek içime sinmese de bu bütçede çok fazla bi seçenek yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…