E Eskin Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #11 Deniyorum.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #12 Biraz sıkıntılı bir iş hiç böyle aux olmayan 5+1 görmedim. Eğer olmazsa USB'den idare et ne yapalım Eskin dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Oldumu şu an.
Biraz sıkıntılı bir iş hiç böyle aux olmayan 5+1 görmedim. Eğer olmazsa USB'den idare et ne yapalım Eskin dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Oldumu şu an.
E Eskin Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #13 Hocam ses alamıyorum. Denedim. Usbden bağlama gibi bir şans olabilir mi? USBden aux yapsam?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #14 Eskin dedi: Eskin dedi: Hocam ses alamıyorum. Denedim. USB'den bağlama gibi bir şans olabilir mi? USB'den AUX yapsam? Genişletmek için tıkla... Hocam ses alamıyorum. Denedim. Genişletmek için tıkla... İyi günler ben verecegim çözümü verdim çözüm olarak işaretlersen sevinirim USB'den idare et artık. Yok USB'den AUX olmuyor.
Eskin dedi: Eskin dedi: Hocam ses alamıyorum. Denedim. USB'den bağlama gibi bir şans olabilir mi? USB'den AUX yapsam? Genişletmek için tıkla... Hocam ses alamıyorum. Denedim. Genişletmek için tıkla... İyi günler ben verecegim çözümü verdim çözüm olarak işaretlersen sevinirim USB'den idare et artık. Yok USB'den AUX olmuyor.
abuzerceylann Femtopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #15 Bir yanı SCART diğer yanı 3.5 mm kabloyla çözersin işi, aynısından kullanıyorum. Function tuşunuda TV'ye getirin ses gelir, USB'ye göre ses kalitesi ve yüksekliği %50 düşer ama idare eder. Bende uğraştım başka çözüm bulamadım.
Bir yanı SCART diğer yanı 3.5 mm kabloyla çözersin işi, aynısından kullanıyorum. Function tuşunuda TV'ye getirin ses gelir, USB'ye göre ses kalitesi ve yüksekliği %50 düşer ama idare eder. Bende uğraştım başka çözüm bulamadım.