Sony Last of Us 3 yaptırır mı?

PS4'e gelmez gelecekse de. Kusura bakmayın da kabullenin artık, PS4 çoktan öldü toprak atanı yok. 2013 yılında çıkmış bir cihaz.
Kesinlikle ölmedi bence hocam daha bu cihaza god of war ragnarok, horizon forbidden west ve gran tursimo 7 çıkacak.

Toprak atanı yok işte. Ceset duruyor ortada. Dediğim gibi 2013'den kalma makine.
25-30fps ile çalışsa da sony özel oyunlarını güzel optimize ediyor the last of us part 2 ve ghost of tsushima'daki gibi sağlam grafikler ortaya çıkaracaklardır. Şahsen PS4'ümü satmak için god of war ragnarok'u bekliyorum önce onu bitirmem lazım

Kesinlikle ölmedi bence hocam daha bu cihaza God of War ragnarok, Horizon forbidden West ve gran tursimo 7 çıkacak.

Bunun sebebi tamamen PS5 yeterli üretilmediği için çok sayıda kullanıcıda olmaması. Eğer 10 değil de 40-50 milyon satarsa(ki bu 1-2 sene içinde olacak) PS4'e oyun çıkmaz. GoW ragnaroku PS4'e çıkartıcaz dedikleri için onlar bile pişmandır bence ama dediler artık. Tamamen PS5 kullanıcı sayısı az olduğu için yani PS4'e bayıldıkları için değil.

Zaten bildiğim kadarıyla ilk başta sadece ps5 için açıklanmıştı. Sonra ps4 için duyuruldu.

Zaten kesinlikle öyle. 2013te Killzone shadowfall, 2014te infamous second son PS3'e çıkmamıştı. Üretim sorunu olmasa çıkaracaklarını pek sanmam bende.
Zaten bildiğim kadarıyla ilk başta sadece ps5 için açıklanmıştı. Sonra ps4 için duyuruldu.
Aynen öyle. Hatta PS5 kullanıcıları sinirlendi o zaman biz niye aldık bu cihazı diye.
@Matteach Bunun bir sebebi de bence PS4'ün 150M kullanıcıya sahip olması. Yakın tarihte (en azından başta öyle duyurdular) çıkacak bir oyunu 150M'lik kitleye de satmak istediler.

O yüzden grafiksel anlamda 1. oyundan çok da farklı olmayacaktır gibi geliyor bana. Yoksa ps4'ün oyunu oynatması çok zor gibi geliyor. Sadece çözünürlük ve fps anlamında fark olur ps5 için bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…