Sony Linkbuds S vs Jabra Elite 7 Pro

Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi Sony linkbuds s vs Jabra Elite 7 Pro.
Ses kalitesi ve ANC nasıldır onu merak ediyorum.
İkisi hakkında da Reddit'te çok fazla başlık açılmış bu kulaklıklar kronik hatalı mı?

@borisyeisar
Hocam daha önce yardımcı olmuştunuz ama müsait olunca tekrar bakar mısınız

Sony linkbuds sarı sitede baya uyguna buldum yedek silikonlarının ve kutusunun olmadığını söyledi.Aliexpressden memory sünger uçlardan alacağım ama uyumlu olur mu şimdilik önemli değil önemli olan jabra mı Sony mi

Son düzenleme:
Hocam ikisi arasında ben olsan Jabra Elite 7 Pro alırdım. Performansları benzer fakat Jabra'nın sesi daha iyi.

Eğer sarı siteden bakacaksanız benzer bütçede Sony WF-1000XM3 bulursanız onu alın. Hem ses hem ANC olarak en iyisi bu fiyat bandında. 0 olarak bulmak artık sıkıntı olduğu için hiç önermedim.

Hocam ikisi arasında ben olsan Jabra Elite 7 Pro alırdım. Performansları benzer fakat Jabra'nın sesi daha iyi.

Eğer sarı siteden bakacaksanız benzer bütçede Sony WF-1000xm3 bulursanız onu alın. Hem ses hem ANC olarak en iyisi bu fiyat bandında. 0 olarak bulmak artık sıkıntı olduğu için hiç önermedim.

Çok özür diliyorum hocam konuyu hortlatıyorum ama ben de bu iki model arasında kaldım. XM3'ün berbat tasarımından dolayı onu eledim bazı yerlerde Sony'nin ses kalitesinin daha iyi olduğu söylenmiş saf müzik performansı hangisinde daha iyidir ayrıca Jabra'nın ANC'sini de çok gömmüşlerdi. Aslında sırf Jabra'nın tasarımından dolayı aklım kaldı fakat Sony'de çok övülüyor değerlendirmelerde genelde geçiyor Jabra'yı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı