Hugobaba Kilopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #1 Windows 8.1 i indirdim kurulum için bios ayarlarından usb flash diski seçmek lazımmış. Ben sony kullanıyorum yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2015
Windows 8.1 i indirdim kurulum için bios ayarlarından usb flash diski seçmek lazımmış. Ben sony kullanıyorum yardım edebilir misiniz?
Wictors Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 352 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #2 Bios'a gir. Boot menüsüne gel ve USB belleğini birinci sıraya al. Çok eski bios modeliyse buradan bakabilirsin : How to Access PC's BIOS Setup and then Set BIOS Boot from CD/DVD or USB?
Bios'a gir. Boot menüsüne gel ve USB belleğini birinci sıraya al. Çok eski bios modeliyse buradan bakabilirsin : How to Access PC's BIOS Setup and then Set BIOS Boot from CD/DVD or USB?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Ocak 2015 #3 PC'yi yeniden başllatın ve açılmaya başlamadan önce F12'ye basın art arda. Boot menü gelecek ve USB belleği seçeceksiniz.
PC'yi yeniden başllatın ve açılmaya başlamadan önce F12'ye basın art arda. Boot menü gelecek ve USB belleği seçeceksiniz.