Sony, Philps ve TCL Televizyonlardan Hangisini Seçmeliyim?

musti35

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Babam için 49-55" Android TV arayışındayım.

Aşağıdaki modelleri buldum.
Birkaç artısını belirledim. Yanlışım varsa düzeltin beni lütfen.

Philips 50pus8505 - artıları: VA panel - ambilight - canlı yayın kaydı ve zaman kaydırma(timeshift)
Philips 50pus7304 - artıları: VA panel - ambilight - canlı yayın kaydı ve zaman kaydırma(timeshift)
Sony KD-49xh8096 - artıları: Canlı yayın kaydı ve zaman kaydırma(timeshift)
TCL 55C715 - artıları: QLED panel - tasarım.

Toshiba 50ua3A63dt.
Toshiba 49UA2063DT
bunların bir artısını bulamadım.

Sizin tavsiyeniz nedir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung TU7000 Crystal 4K UHD TV 55 inç 5.700 tizen işletim sistemi hayret güzel bence tercih edebilirsiniz.

Sony KD-49xh8096 modelini daha yeni satın aldım ama dahaçok inceleyemedim birde ayrıca PHILIPS'in 65PUS7304 modeline sahibim bence ambilight pek önemki bir özellik değil SONY'nin panelleri daha başarılı ama her iki TV'den de memnunum.

Samsung TU7000 Crystal 4K UHD TV 55 inç 5.700 tizen işletim sistemi hayret güzel bence tercih edebilirsiniz.

Teşekkür ederim ama android işletim sistemli TV arıyorum
Sony KD-49xh8096 modelini daha yeni satın aldım ama dahaçok inceleyemedim birde ayrıca PHILIPS'in 65PUS7304 modeline sahibim bence ambilight pek önemki bir özellik değil SONY'nin panelleri daha başarılı ama her iki TV'den de memnunum.
Teşekkür ederim.

İki televizyonunuzda da kanal sıralama mevcut mudur?

Webos tizen veya Android birbirine yakın işletim sistemleri hocam. Ama sizin kararınız. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı