Esat Albay
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Ogrenci
Ben Amerikada üniversite okumaktayım. Dün bir arkadaşım taşınıyordu ve Sony 3D Display monitörü bana hediye etti şimdi şuraya bir özelliklerini koyayım bir bakın sonra devam edelim isterseniz Sony PlayStation 3D display review pahalı da bir şey gibi gördüğünüz üzere. Şimdi özelliklerinde gördüğünüz üzere 240 Hz destekliyor ben özelliklerine göz gezerken bir şok oldum. Burda nese bakayım nedir olay diye kurcaladım. Ee tabi HDMI portu var nasıl olacak bu iş diye pek de şeylemedim ama internette ingilizce makalelere baktım. Yapanlar olmuş falan şimdi soracağım 2 tavsiye isteyeceğimde 2 konu var aradaşlar ben display port to HDMI convertor alsam laptopuma öyle bağlasam 120 Hz destekler mi ? Yani monitör de kesin var ama HDMI slotuna displayle takınca convertor bu işi bozar mı kısaca ve de amazonda bu aletin 2.elini 250 dolar gibi bir fiyata satıp daha iyi bi monitör mi almalıyım ki 250 dolarla alabilceğim bi kaç monitör şunlar :
- Amazon.com: BenQ ZOWIE XL2411 24-inch 1080p LED 144Hz Gaming Monitor for eSports: Computers & Accessories
- Amazon.com: ASUS VG248QE 24" Full HD 1920x1080 144Hz 1ms HDMI Gaming Monitor: Computers & Accessories
- Amazon.com: ASUS VG248QE 24" Full HD 1920x1080 144Hz 1ms HDMI Gaming Monitor: Computers & Accessories
Son düzenleyen: Moderatör: