Sony PS4 DualShock 4 V2 alınır mı?

235863

Kilopat
Arkadaşlar Vatan'dan almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? PC için kullanacağım bir sorun çıkar mı? USB ile bağlayabilir miyim? Kullanan arkadaşlar eksilerini söyleyebilir mi rica etsem.

Not: Lütfen başka bir kontrolcü önerecekseniz Xbox önermeyin tuş dizlimi hoşuma gitmiyor.

USB ile bağlayıp sorunsuz kullanabilirsin fakat bazı oyunlar Dualshock 4 desteklemiyor ama DS4Windows uygulamasıyla her oyunda kullanırsın.

Xbox tuş dizilimini istemiyorum demişsin ama pc de daha sorunsuz çalışıyor değerlendir derim alışmak çok uzun sürmez.

Xbox tuş dizilimini istemiyorum demişsin ama pc de daha sorunsuz çalışıyor değerlendir derim alışmak çok uzun sürmez.
anladığım kadarıyla tek problem uyumluluk dimi? yani başka bir problem yok? bildiğiniz başka bir problem var mı?

Anladığım kadarıyla tek problem uyumluluk değil mi? Yani başka bir problem yok? Bildiğiniz başka bir problem var mı?

Forza oynadım DualShock'la, Driverları kurduktan sonra sorunsuz çalıştı ama pek konforlu değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…