Sony PS5 Pulse 3D Vs. Arctis 7p+ Wireless

Applebey89

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İphone 15 pro max 1TB + İpad 10. Nesil + Apple Watch Ultra + Macbook Pro M2
Meslek
Yazılım Geliştirici
Merhaba PlayStation 5 için hangisi daha iyi olur? Önerisi olan var mı?
(SteelSeries'in bu modeli PS5 için özel yapıldığını bildiğim için ikisini karşılaştırıyorum.)

Sony'nin kulaklığı Arctis'in yanında duramaz bile. Sebebi ise Sony kulaklık sadece PS5'e özel diye ekstra fiyat bindiriyor.

Sony'nin kulaklığı Arctis'in yanında duramaz bile. Sebebi ise Sony kulaklık sadece PS5'e özel diye ekstra fiyat bindiriyor.

Teknik bilgi? Kaçarak uzaklaştı sanırım.

Ben de ikisi arasında kaldım. Teknik bilgim çok iyi değil, teknik verilere bakarak kıyaslamam çok sağlıklı olmaz bu yüzden.

Sony Pulse 3D PlayStation için tasarlandığından çok stabil olacaktır diye düşünüyorum, yanılıyor olabilirim. (Mart 2024- 4300 civarı)

SteelSeries kendini kanıtlamış bir marka. Arctis Nova 7P'nin PlayStation ile uyumlu olduğu belirtiliyor. Her platformda kullanılabiliyor olması ve marka kalitesi beni cezbeden noktalar. Fiyatı en ucuz Amazon'da, 6100 TL (MART-2024) bu sabah 12 stok vardı, 3 tane satılmış ek ayar yapmadan playstation’da performansı nasıl olur endişem bar bu konuda.

Bilen veya test eden arkadaşlarımız yorumlarını paylaşabilir mi?
Ağırlıklı olarak PlayStation'da kullanacağım. Hangisini almamı önerirsiniz?

Saygılar selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…