Sony Sketch'e Ne Oldu?

Yanlış hatırlamıyorsam Google'da "Çizim" diye geçiyordu adı. Yani ben öyle biliyorum hatta Sony telefon vardı öyleydi ismi. Sonra o isimle aratınca Tabletime indirmiştim.

Not: Şimdi baktım Google Play'de bulamadım. Apk dosyası olarak indirmeyi deneyebilirsin.

Not2: Google'a "Sony Ç" yazınca hemen "Çizim" diye tamamlıyor. Ama uygulama yok. Kaldırmışlar muhtemelen.

Sony'nin Sketch diye bir programı var. Çok güzel bilen bilir. Ama nedense Google Play'de yok. Neden bileniniz var mı?

Sony Sketch uygulamasını 2016 yılından 2019 yılına kadar kullandım, sosyal medya kısmında birçok arkadaşım vardı ve amatör dijital çizimlerimi paylaşıyordum. Ancak 2019 yılı ilkbaharında uygulamanın önce sosyal medya sunucularının 30 Eylül 2019'da kapatılacağı, sonra da Play Store'dan kaldırılacağı duyuruldu. Uygulama yöneticilerinden biri olan Mrsketch (Carl Hammarlund) kapatılma nedenini "Uygulama Sony'ye para kazandırmadığı için uygulamayı kapatma kararı aldılar. Yöneticiler ve moderatörler 'Uygulamanın kötü yönetimi' nedeniyle işten atıldı. İnsanların bir arada kalması için çözüm yolları arıyoruz." olarak açıkladı. 30 Eylül'den birkaç hafta önce Sketchers United adlı bir internet sitesinin, Sony Sketch'in kullanıcılarının hesaplarını taşıyabilmeleri için açıldığı Mrsketch tarafından duyuruldu. Birçok kişi hesaplarını oraya taşıdılar. 30 Eylül tarihinde Online sunucular kapatıldı, biraz sonra da uygulama Play Store'dan ve birçok Sony telefondan kaldırıldı.
Şu anda Sketchers United'ın uygulama versiyonu da var ve Mrsketch uygulamayı geliştirmeye ve çizim aletlerini eklemeye devam ediyor. İsterseniz yükleyebilirsiniz ancak çizim özelliğinin gelmesi muhtemelen zaman alacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı