Sony Teyp "USB-NO SUPRT" hatası

Bünyamin Sezer

Megapat
Daha fazla  
Sandisk SDCZ33-008G-B35 8GB Cruzer Fit USB Belleği, markası Sony olan araba teybine taktığım zaman okumuyor. "USB-NO SUPRT" hatası alıyorum.

NTFS, FAT32 ve exFAT dosya formatlarını denedim fakat bir sonuç alamadım.

Sorunu nasıl çözebilirim?

@Recep Baltaş ve @Murat5038 yardım eder misiniz?

Kingstone 16GB MicroDuo USB 3.0 belleği ile de aynı hatayı alıyorum.
Kingstone 2GB ve Toshiba 4GB USB bellekleri okuyor fakat bahsettiğim diğer USB bellekleri okumuyor.
Sorun ne olabilir?

Merhaba Bünyamin Sezer Bende de sony araba teybi var her türlü formatı atmama rağmen bir türlü okumadı USB-NO SUPRT hatası veriyor bu teybi alalı 7 yıl oldu ozaman yine sandisk almıştım okuyordu okur diye aynı Sandisk Cruzer Fit 8GB aldım sanırım üretimde birşeyler değiştirmişler USB-NO SUPRT hatayı veriyor. eğer sorunu çözdüysen yada çzemediysen cevap yaz ki 3 tane almıştım iade edeceğim

Konu hort olacak ama bakan binlerce kişi fayda bulabilir.

http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLF.4.30.exe

FORMAT BİÇİMİ HATASIDIR. WİNDOWSUN KENDİ FORMAT BİÇİMİ İLE DÜZELMİYOR NE YAZIK Kİ.

Yukarıda ki linkten dosyayı indiriniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sonra video da ki adımları takip edin.
En sondaki formattan sonra müziklerinizi atıp deneyin.

Gerçekten çok çok teşekkürler, dediğiniz taktikle Sony teybime güncelleme atabildim. Ciddi bir sorun vardı ve hiç bir belleği okumuyordu. 🙏🙏🙏🙏🙏
Konu hort olacak ama bakan binlerce kişi fayda bulabilir.

http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLF.4.30.exe

FORMAT BİÇİMİ HATASIDIR. WİNDOWSUN KENDİ FORMAT BİÇİMİ İLE DÜZELMİYOR NE YAZIK Kİ.

Yukarıda ki linkten dosyayı indiriniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sonra video da ki adımları takip edin.
En sondaki formattan sonra müziklerinizi atıp deneyin.

Gerçekten çok çok teşekkürler, dediğiniz taktikle Sony teybime güncelleme atabildim. Ciddi bir sorun vardı ve hiç bir belleği okumuyordu. 🙏🙏🙏🙏🙏

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı