canarslan Hectopat Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #1 Sony Vaio bir dizüstüm var ve bu dizüstüye Windows 10 kurmak istiyorum, kurulur mu?
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #2 canarslan dedi: Sony Vaio bir dizüstüm var ve bu dizüstüye Windows 10 kurmak istiyorum, kurulur mu? Genişletmek için tıkla... Niye kurulmasın?
canarslan dedi: Sony Vaio bir dizüstüm var ve bu dizüstüye Windows 10 kurmak istiyorum, kurulur mu? Genişletmek için tıkla... Niye kurulmasın?
canarslan Hectopat Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #3 xxxtentac!on dedi: Niye kurulmasın? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın kendine has tuşları var ve bunların çalışmayacağından korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2017
xxxtentac!on dedi: Niye kurulmasın? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın kendine has tuşları var ve bunların çalışmayacağından korkuyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Mart 2017 #4 canarslan dedi: Bilgisayarın kendine has tuşları var ve bunların çalışmayacağından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 onların da sürücüsünü bazen kurabiliyor ama olur da kuramazsa bize Donanım Kimliği'ni yazarsız, yardımcı oluruz.
canarslan dedi: Bilgisayarın kendine has tuşları var ve bunların çalışmayacağından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 onların da sürücüsünü bazen kurabiliyor ama olur da kuramazsa bize Donanım Kimliği'ni yazarsız, yardımcı oluruz.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #5 canarslan dedi: Bilgisayarın kendine has tuşları var ve bunların çalışmayacağından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kurdum hepsi çalışıyor . Web , asist gibi tuşlardan bahsediyosun heralde .
canarslan dedi: Bilgisayarın kendine has tuşları var ve bunların çalışmayacağından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kurdum hepsi çalışıyor . Web , asist gibi tuşlardan bahsediyosun heralde .