Sony vaio cihazını kullanıyorum. Alalı daha 1 yıl oldu. Bilgisayar çalışırken, laptop'un altına elimi koyduğum zaman fanlar duruyor ve hemen geri çalışıyor. Tam elimin değdiği yer harddisk yeri sadece oraya değince oluyor. Garanti devam ediyor garantiye veriyim mi? Sony firmasının garanti servisi iyi midir? Burnin test ile bir tarama yaptım fotoğraflarını aşşağıda paylaştım. @Recep Baltaş@Murat5038
Garantiye gönderin. Dediklerinizi onlara da bildirin ve resimleri de gönderebiliyorsanız gönderin. DVD sürücü sorunlu gibi. Bir şey yok diye gönderebilirler ancak tam sorunlarınızı bildirin.
@Murat5038 cihazı sony yetkili servisine teslim ettim. Onlar cihaza bütün testleri yapacaklar. Ordaki yetkili cihazı incelerken sorunun yazılımsal olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Bazen touchpad çalışmıyordu, pil dolu olduğu halde boş gösteriyordu. Bilgisayarıma tıkladı ordanda özellikler kısmına geldi, ram'in kaç gb olduğunu gösteren yerde sony yazısı yazması gerekiyormuş. Bende cihaza format atmıştım o yüzden bende sony diye bir yazı yazmıyor. Birde fabrika sürümünde yüklü gelen vaio programlarının yüklü olması gerekiyormuş, eğer yüklü olmazsa böyle sıkıntılar çıkarabiliyormuş. Sizce yetkili kişinin dedikleri doğru mu?