Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 29 Mart 2022 #21 Hououin Kyouma dedi: Güç düğmesine bas sonra Vaio yazısını gördüğünde sürekli F2'ye bas. Bende Vaio laptop mevcut. BIOS böyle açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Bip veriyormuş tuhaf bir şekilde. Bende de öyle şu an.
Hououin Kyouma dedi: Güç düğmesine bas sonra Vaio yazısını gördüğünde sürekli F2'ye bas. Bende Vaio laptop mevcut. BIOS böyle açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Bip veriyormuş tuhaf bir şekilde. Bende de öyle şu an.
cicik8s Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #22 xxxtentac!on dedi: Laptopun açma tuşuna basmadan laptop tamamen kapalıyken assist tuşuna basın karşınıza seçenekler çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Normal bilgisayarı açtı.
xxxtentac!on dedi: Laptopun açma tuşuna basmadan laptop tamamen kapalıyken assist tuşuna basın karşınıza seçenekler çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Normal bilgisayarı açtı.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 29 Mart 2022 #23 Polorchen dedi: Bip veriyormuş tuhaf bir şekilde. Bende de öyle şu an. Genişletmek için tıkla... Bip sesi mevcut değil bende. O BIOS ekranı sağ olsun ne çileler çektim.
Polorchen dedi: Bip veriyormuş tuhaf bir şekilde. Bende de öyle şu an. Genişletmek için tıkla... Bip sesi mevcut değil bende. O BIOS ekranı sağ olsun ne çileler çektim.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #24 cicik8s dedi: Normal bilgisayarı açtı. Genişletmek için tıkla... Eski nesil bir VAIO sanırım sizinki.
cicik8s dedi: Normal bilgisayarı açtı. Genişletmek için tıkla... Eski nesil bir VAIO sanırım sizinki.
cicik8s Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #25 Hououin Kyouma dedi: Güç düğmesine bas sonra Vaio yazısını gördüğünde sürekli F2'ye bas. Bende Vaio laptop mevcut. BIOS böyle açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. xxxtentac!on dedi: Eski nesil bir Vaio sanırım sizinki. Genişletmek için tıkla... Evet bayağı eski. Sırayla F1 F2 F3 F4 F5 F6 F7 F8 F9 F10 F11 F12 deneyemmi. xxxtentac!on dedi: Eski nesil bir Vaio sanırım sizinki. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım yani? Çözüm yoksa yapacağım şeyi açıklayayım başka yöntem varsa onu söylersiniz? Ben uyicam teşekkürler iyi geceler. Daha sonra konuşuruz. Son düzenleme: 29 Mart 2022
Hououin Kyouma dedi: Güç düğmesine bas sonra Vaio yazısını gördüğünde sürekli F2'ye bas. Bende Vaio laptop mevcut. BIOS böyle açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. xxxtentac!on dedi: Eski nesil bir Vaio sanırım sizinki. Genişletmek için tıkla... Evet bayağı eski. Sırayla F1 F2 F3 F4 F5 F6 F7 F8 F9 F10 F11 F12 deneyemmi. xxxtentac!on dedi: Eski nesil bir Vaio sanırım sizinki. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım yani? Çözüm yoksa yapacağım şeyi açıklayayım başka yöntem varsa onu söylersiniz? Ben uyicam teşekkürler iyi geceler. Daha sonra konuşuruz.