Bilgisayarımın Windows sistemini 64 bite yükselttim. Aynı gece bildirim geldi güncelleştirmeler var yükleyin diye. Güncelleştirmeden sonra mavi ekran hatası alıyorum ve “Critical process died” diye bir hata kodu alıyorum. Hiçbir şekilde bilgisayar açılmıyor, masaüstüne erişemiyorum. Format atmak için flash diski takıyorum ve okumuyor. BIOS menüsündede flash diskimi göremiyorum. Bilgisayarım Sony Vaio.
BIOS'u bilmiyorum diyorsunuz sonra format attım diyorsunuz. BIOS'a girmeden formatı doğru atamazsınız. Rehberleri okuyup doğru şekilde format atın. Yapamaz iseniz bilene götürün.
Arkadaş ben anlatamıyorum veya sen yanlış okuyosun. BIOS'ta zaten flashı ilk sıraya alma gibi bi seçeneğim yoktu zaten flashı taktıktan sonra Windows ekranı geldi ve sağlıklı bir biçimde kurulumumu yaptım.
Hocam bende de Sony Vaio var. Recovery bölümünü silmediyseniz Assist tuşuna basıp bilgisyararı kurtar gibi bir seçenek olması lazım. Ona basınca Format (Recovery) bölümüne girmesi lazım.
Arkadaş ben anlatamıyorum veya sen yanlış okuyorsun. BIOS'da zaten flashı ilk sıraya alma gibi bir seçeneğim yoktu, zaten flashı taktıktan sonra Windows ekranı geldi ve sağlıklı bir biçimde kurulumumu yaptım.
O zaman baştan beri yanlışmış BIOS işte doğru şekilde yapılandırın diyoruz konu başından beri. Yapamamıyorsan da bilene yaptır diyoruz o da yok ise rehber var diyoruz.